Тителска принцеза Цецина снаја (фото)

Свадбено весеље Вељка Ражнатовића и Богдане Родић одржаће се 24. новембра у једном престоничком хотелу, а пре тога ће Цеца са сином ићи по младу у њен родни град, Тител.
C
Фото: Стево Диклић /Богданини родитељи Данијела и Богдан Родић

И, док се бројни таблоиди из Србије и региона такмиче ко ће да изнесе што више пикантерија о вези и скором венчању Богдане Родић, девојке из Титела и Вељка Ражнатовића, сина фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића-Аркана, мало је оних који, не рачунајући Титељане, знају нешто више о породици Родић, чија је ћерка освојила срце сина познатих родитеља.

Због тога смо одлучили да их представимо без сензационализма и претераног задирања у приватност.

Богдан (51) и Данијела Родић (49) власници су породичне фирме, познате живинске кланице. Богданови родитељи Недељко и Јевросима Родић у Тител су дошли 1952. из малог места Крезлук из околине Јајца, из тадашње СР Босне и Херцеговине. Недељко је пензију зарадио у Комбинату, а Јевросима у млекари у Тителу. Данијела се одмах по завршетку средње трговачке школе запослила у продавници, а Богдан је радио у млину као шеф смене, све до неуспешне приватизације 2003. године.

Фото: Стево Диклић/Викендица у Тителу намењена младенцима

Године 2000. породица је основала фарму пилића, која је у почетку служила за допуну кућног буџета, а касније је била једини извор прихода. Кланица је почела с радом 2012. године. Данас Родићи узгајају пилиће, ћурке, патке, гуске, морке и другу пернату живину коју обрађују у својој кланици и продају на пијаци или у својим продавницама у Тителу, Новом Саду и Београду. Баве се такође узгојем и товом свиња. У својим објектима имају преко 30 радника, у администрацији, на фарми, у кланици и продавницама.

Данијела истиче да бављење овим послом није случајност, него наставак породичне традиције јер се њен отац Јосип бавио живинарством. Марљивим и преданим радом породица је стекла имовину, и проширила фарму и кланицу.

Фото: Стево Диклић/Кућа породице Родић
Фото: Стево Диклић/Богданин дрес репрезентације

Ипак, понос Родића су три ћерке које су у породичну фирму укључене још од школских дана. Оне су сада запослене у родитељској фирми и не бирају послове, већ ускачу где затреба. Најстарија Наташа (28), завршила је Факултет за менаџмент у Сремским Карловцима, Одсек за менаџмент у медијима; Бојана (27) завршила је Правни факултет у Новом Саду, а Богдана (24) је завршила Вишу пословну школу у Београду, смер финансије и рачуноводство.

Богдана је од сестара постала најпознатија не само по вези с Вељком, него и по веома успешној спортској каријери.

Сестра Бојана и она почеле су да играју кошарку још као ученице Основне школе „Светозар Милетић”, у школском тиму. Бојана се на том нивоу зауставила, а Богдана је, после ЖКК „Тител”, наставила да игра у „Пролетеру” из Зрењанина, а затим у ЖКК „Радивој Кораћ” из Београда.

Као члан јуниорске репрезентације Србије, на Првенству Европе у Вуковару 2013, освојила је бронзану медаљу.

Као сениорка, члан екипе „Радивој Кораћ”, освојила је 2015. титулу првака Србије, да би исте године с екипом постала вицепрвак Женске регионалне лиге и финалиста купа „Милан Цига Васојевић”. Године 2015. одлучила је да напусти кошарку.

Родићи кажу да су Вељка прихватили као своје дете.

Истичу да се понаша као сваки младић његових година, а Цеца је подржала своје дете у избору животног партнера. У Тителу је била за веридбу и за Ђурђевдан, породичну славу Родића.

Венчање је заказано за 24. новембар. Вељко ће по Богдану доћи у Тител, поштујући сва правила и обичаје.

Црквено венчање обавиће се у храму Светог Саве у Београду, а грађанско венчање и свадба одржаће се у једном престижном београдском хотелу. 

 

Текст и фото: Стево Диклић

Фото: Стево Диклић/трофеј најборбеније играчице клуба

 

Ivan
10.11.2019 • 02:03
Kakav beskoristan tekst.
Toza
10.11.2019 • 20:44
Zašto je autor izostavio Danijeli ne roditelje iz priče? Pa valjda su i oni vredni pomena?
EUR/RSD 117.5802
Најновије вести