Јелена Илић Мис Војводине

РУМА: Рума је била домаћин избора Мис Војводине такмичења под окриљем Мис Србије. У конкуренцији 14 девојака најлепша је, како јавља Радио-телевизија Војводине, Јелена Илић.
mis vojvodine
Фото: Youtube Printscreen/Fruška gora

Она је добила највише оцене стручног жирија и тиме је постала финалисткиња такмичења за најлепшу девојку Србије које це се одржати 9. октобра у Београду. Њене пратиље су Катарина Лепотић, Јована Радојичић и Касандра Ромић. Такмичење је одржано овог викенда у румском хотелу "Гарнет“.

Јелена Илић 26. годишња, наводи РТВ, девојка из Београда освојила је место најлепше девојке у региону. У вечери која је обиловала стилом и модним гламуром она је освојила жири али и оштро око публике. Вече је било изазов је за младе девојке, које желе да понесу круну и ленту Мис Војводине.

Друге пратиље мис Војводине су Јована Радојичић и Касандра Ромић обзиром да су имале идентичан број гласова жирија. Прва пратиља је Катарина Лепотић. Поред њих проглашене су и остале категорије.

Док је Мис шарма Викторија Лучић. Шансу да понесу титулу пробало је 14 девојака, а организатор вечери била је компанија Мис ЈУ.

За најлепше девојке организатори су припремили вредне награде, а најлепша девојка Србије биће проглашена 9. октобра ове године када је предвиђено да се одржи финале избора за Мис Србије.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести