Јунаци серије "У клинчу" боксују с новим проблемима

БЕОГРАД: Снимање друге сезоне серије „У клинчу”, која је према Гугловим подацима била најпретраживанија на интернету у нашој земљи током 2022. године, почело је почетком ове седмице, а нових 30 епизода требало би да гледамо већ крајем марта на првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).
k
Фото: Stefan Andrić

Продуцент серије Аљоша Ћеранић ексклузивно за наш лист открива да главне јунаке у наставку затичемо током њиховог двонедељног зимског распуста, током којег ће се наћи „у клинчу” са новим изазовима.  

– Настављају се њихови проблеми, видели смо у последњој епизоди прве сезоне да се вратила Теа, па ће бити интересантно да видимо како ће да функционише тај троугао између ње, Аљоше и Искре. Са Милицом ће, такође, свашта да се дешава, али не бих да откривам детаље радње друге сезоне, јер то треба да буде изненађење за гледаоце – прича нам Аљоша Ћеранић и додаје да ће се у новим епизодама добро познатој и уиграној глумачкој екипи придружити и нека нова лица. – Што се тиче млађих глумаца, екипа је иста у новој сезони, али појавиће се, рецимо, Искрини родитељи као појачање, не бих да откривам који су глумци у питању. Могу да вам откријем једино да ће један од нових ликова у серији бити глумица Наташа Марковић.

Сигуран је, каже, да ће публика имати велика очекивања од друге сезоне и желети да она буде иста или чак и боља од прве, па цела екипа сада има велику обавезу и одговорност пред собом, те морају да буду прилично опрезни.

– Мотивише нас то што деца највише воле ову серију, а могу да им обећам да ће и овога пута добити нешто веома занимљиво и другачије, прича се наставља – истиче Аљоша Ћеранић и додаје да ће снимање нових 30 епизода трајати током целе зиме, па ће им највећи изазов бити управо температура, због које ће овога пута више снимати у ентеријерима, него напољу. – Време нам не омогућава да се толико „играмо” напољу због снега који ће нас сигурно сачекати у јануару. Изазов је и то што ове сезоне имамо паралелно два сета, то је једно ново искуство за мене као младог продуцента, мада верујем да је Милош Аврамовић са тим већ има искуства. Сваки дан снимамо и то са две екипе, два сета паралелно и могу рећи да је лудило – каже наш саговорник.

„У клинчу” настаје у заједничкој продукцији РТС-а и продукцијске куће „Режим“, а режију и у другој сезони потписују Данило Бећковић и Небојша Радосављевић. Ова породична серија ставила је у фокус искрену причу о изазовима са којима се млади данас суочавају током свог одрастања и сазревања, а истовремено и проблеме њихових родитеља. Продуцент Аљоша Ћеранић верује да дуго на нашим домаћим каналима нисмо имали серију која се у својој основи бавила тинејџерима.

Фото: Stefan Andrić

– Веровали смо од почетка у серију, знали смо и колики смо шер достигли, знали смо да је стравично много била гледанa, али нисмо знали да смо најгугланији, наравно, то је лепа вест – објашњава продуцент серије.

Публику су својим глумачким талентом одушевили млади репер Михајло Веруовић Војаж, глумци Ђорђе Мишина, Анита Огњеновић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Теодора Драгичевић, Милош Петровић Тројпец, као и глумачке легенде попут Бранке Катић, Николе Која, Светлане Бојковић, Сергеја Трифуновића и многих других.

– Наравно да је Михајло Веруовић Војаж повукао доста својих фанова учешћем у нашој серији и довео их на РТС, али исто тако мислим и да су и остали глумци задржали публику – каже Ћеранић и додаје да му је посебно драго што су млади глумци оправдали њихова очекивања и што их је публика открила и заволела.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести