Лондонски Мирор о Бојсијевој љубави према Србији

ЛОНДОН: Лондонски лист "Сандеј Мирор" у тексту под насловом "Бојси у Србији дочекан као херој", пише о односу који британски глумац Џон Чалис има према нашој земљи.
bojsi
Фото: Youtube Printscreen

Чалис је чланак из штампаног издања Мирора данас окачио на свој Твитер уз опаску: "Кусхтy!", која је у "Мућкама" била омиљена поштапалица једног од главних јунака, ситног препродавца на црно Дел Боја Тротера, у тумачењу Дејвида Џејсона.

У једној од најгледанијих и најомиљенијих британских хумористичких серија свих времена, која је од почетка осамдесетих била емитована наредне три деценије, Чалис је играо лик намазаног продавца половних аутомобила.

Поводом изузетне популарности серије у Србији Чалис је у нашој земљи боравио неколико пута, снимивши о својим искуствима документарац "Бојси у Београду".

Лист подсећа да је заменик градоначелника Београда Горан Весић, у знак захвалности, понудио Чалису почасно држављанство Србије.

"Поносан сам што је сјајни глумац и мој пријатељ Чалис топло прихваћен у Београду и Србији. Наша земља има много пријатеља у свету који је промовишу свуда где иду, а ми та пријатељства морамо чувати и неговати", навео је Весић, а пренео Мирор.

EUR/RSD 117.5832
Најновије вести