НУМЕРОЛОГИЈА Израчунајте "број душе" помоћу имена и презимена; Једном је суђен ОГРОМАН успех

Нумерологија је наука о утицају бројева на судбину, а настала је још у древним временима.
1
Фото: ilustracija/pixabay

Помоћи ће нам да сазнамо нешто више о свом типу личности, указаће нам на наше мане и врлине, снаге и слабости

"Један од ових важних бројева јесте број душе", каже нумеролог Павел Разински. Он показује ваше праве жеље, које можда нећете видети заслепљени свакодневним обавезама. Да бисте га израчунали, потребно је да додате нумеричке вредности самогласника вашег имена и презимена. Ако је резултат двоцифрена вредност, онда саберите бројеве. Као резултат тога, доћи ћете до једног броја, који ће карактерисати вашу суштину и тежње, на основу ваше сврхе.Такође, можете да прочитате нумеролошку прогнозу за 2024. годину.

Значења самогласника имена и презимена:

А – 1, Е – 5, И – 9, О – 6, У – 3

На пример: Ана Јовановић – а-а-о-а-о-и

1+1+6+1+6+9 јесте 24

Затим сабирате даље 2+4 јесте 6 – и то је број душе.

Број душе – 1

Власници јединице су под заштитом Сунца. Оно даје особи снагу, отпорност и флексибилност. Душа је стално усмерена нагоре. Таква особа може постићи успех у било ком пољу ако одбаци сумње које му се нађу на путу. На њих се увек више рачуна. Људи који вас окружују, водећи своје битке, покушаће да вас одведу на погрешан пут. Нема потребе да слушате ничије савете. Важно је веровати себи и универзуму.

Број душе – 2

Ви сте под покровитељством Месеца. То указује на мирну природу. Ваш адут су дипломатија и тактика. Спољашња пасивност говори о унутрашњој стабилности особе. Вама је потребан неко ко ће подржати ваше идеје и ви ћете их остварити. Упркос снажној жељи да имате сапутника, имате снажну потребу да сачувате свој свет од радозналих очију. Меланхолично расположење и искуства могу да утичу на здравље. Морате се стално опуштати и пунити енергијом. Медитација и спорт су савршени за то. Избегавајте сукобе да бисте остали у равнотежи. Претерано сањарење и недостатак логике могу вас сврстати у чудаке. Главни задатак је научити одлучност и кренути путем самоспознаје.

Број душе – 3

Тројкама влада Јупитер, што вам даје активност и способност да се контролишете. Радите у корист будућности, да би се у будућности причало о вама. Често од детињства знате шта желите и идете ка циљу. Власник таквог броја душе може израсти у дивног спортисту, који ће имати среће да се извуче из родитељског старања и пробије у велики свет. Такви људи апсолутно не знају како да се опусте. Због тога накупљена напетост и стрес могу утицати на ваше здравље. Тројке су верне својим идејама и поштују породичне традиције. Они чак могу да контролишу своју другу половину. Нема потребе да се упуштате у празне препирке. Научите да будете стрпљиви и не трошите се.

Број душе – 4

Овим бројем влада планета сенке Раху (из ведске астрологије). У суштини, стално тражите забаву јер вам је досадно и умете да будете песимистични. Због тога сте љути на цео свет и можете то да пренесете на своје вољене. Зато је најбоље да радите у самоћи. Једино што вас занима јесте посао. Још је боље ако је оно што баш волите. Тада се храбро одричете целог света и постижете развој каријере. Ви сте стрпљиви и храбри, тако да можете бити добар вођа или адвокат. Када сте млади, можете бити велики расипник. Стога је неопходно да се навикнете на штедњу.

Фото: ilustracija/pixabay

Број душе – 5

Петице штити Меркур. Нисте склони томе да срљате у било какву авантуру и да се онда дуго носите са последицама. Главни адут је лукавство и духовитост. Захваљујући својој природној интуицији, добро разумете људе. Стално вас привлачи да се окушате у многим областима. Поседујете изванредне ораторске вештине и нисте склони да говорите о интими било коме. Зрачите оптимизмом и имате способност манипулације. Морате научити да поштујете жеље других и да умете да слушате.

Број душе – 6

Венера се брине о вама. То је број креативне и љубави пуне особе. Поезија, музика и прелепе слике јесте оно што вас стално окружује. Често осећате потребу да уживате у лепоти. Уметност, грациозност и дипломатија помажу вам да постигнете висине у креативности. У стању сте да заразите све око себе енергијом стварања. Међутим, можете брзо одустати ако ствари не иду по вашем плану. Стога морате да радите на томе да будете организовани и да ствари завршите.

Број душе – 7

Седмице су под утицајем планете сенке Кету. Ово је свети број који представља број дана у недељи, дугиних боја, белешки и тако даље. То је основа универзума. Такви људи имају свето знање о овом свету. Имају развијену интуицију и креативност. Романтизам и сентименталност су својствени. Неконвенционалан начин размишљања вам помаже да пронађете прави кључ у решавању било ког проблема. За седмице је важна похвала, иначе могу да окаче гомилу комплекса на себе. Стога честа самокритика води у неодлучност. Морате престати да гледате себе, да оцењујете свој изглед и размишљате о мишљењу других.

Број душе – 8

Број осам је под утицајем Сатурна. Избегавате велика друштва, тежите материјалном благостању и углавном га остварујете. Имате филозофско размишљање и стално причате о животу, чиме себе доводите у емоционални ћорсокак. Осмице су саме. Често судите о другима по сопственим стандардима и не узимајте у обзир околности. А можда само изгледате чврсто. Ви сте усамљеници који одлично користе што им је дато. Успешно се носите са улогом менаџера великих компанија и остварујете успех у пословању. Ако сте добро расположени, можете помоћи другима. Научите да комуницирате и склапате пријатељства.

Број душе – 9

Деветке су људи са Марса. То су интелектуално развијене личности које су упућене у све тајне постојања. Све на њиховом путу им је отворено. Деветка има не само ментални, већ и физички потенцијал. Они који иду са деветком у било које поље постају популарни. Публику неизбежно привлачи искра њихове душе. И поред свега, људи са овим бројем душе дуго не могу да се одлуче за циљ и пут, због чега постају љути и незадовољни собом. Савет је да не троше много енергије на самоанализе.

Дневник/Блиц

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести