ОВАКО СЕ СЛАВИ 2. МЕСТО Бресквица лудовала до касно у ноћ: На глави венац, на ногама хеланке, направила шоу (видео)

Певачици Анђели Игњатовић Бресквици победа на "Песми за Евровизију" измакла је за длаку.
breskvica Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Она је добила највише гласова публике, чак 45.160 порука, али јој жири није био баш наклоњен.

Ипак, да је задовољна и другим местом, Анђела је доказала објавама на Инстаграму које је јутрос поделила са пратиоцима.

Целе ноћи се није оглашавала, а сада је открила да је телефон оставила по страни и проводила се до касно у ноћ са блиским људима.

- Добро јутро драги моји, јављам вам се тек сада јер смо синоћ мало славили па сам желела да оставим телефон и уживам у друштву своје породице и свог тима. Желим да вам се захвалим на свим гласовима (и још једном да нагласим да су ишли у хуманитарне сврхе, тако да ми је због тога још драже што их је толико било). И на свој подршци која је била заиста огромна - написала је Анђела и додала:

- Такође желим и јавно да честитам нашој драгој Теyа Дори и да јој пожелим пунооо среће, бодрићемо те сви. Сада се враћамо старим навикама и обавезама и наравно наступима. Једва вас све чекам. Воли вас ваша Бресква - навела је млада певачица.

Бресква је поделила и снимак на ком видимо како се весели. Латила се микрофона и са венчиће на глави, али у видно опуштеној комбинацији, запевала "Гнездо орлово".

Фото: Instagram/brrrreskvica

- Не волим да делим приватне ствари, али ево само да видите колико се ми волимо и колико смо срећни и захвални - написала је она, а све погледајте у снимку на почетку текста.

Telegraf.rs

EUR/RSD 117.0443
Најновије вести