Рада Ђурић прелази са РТС-а на Нову С

БЕОГРАД: Дугогодишња новинарка и једно од најпрепознатљивијих ТВ лица Радио-телевизије Србије Рада Ђурић прелази на телевизију Нова С, а у почетку ће бити у поподневном програму “Међу нама”, саопштено је данас.
1
Фото: Youtube Printscreen

Ђурић је изјавила да ће се трудити да на “Новој остане стара, зато што верује, можда као никад до сада, да је тако мало важно где смо ако не знамо ко смо”.

“Јер, ако не заборавимо ко смо, онда смо увек тамо где и треба да будемо. Останимо паметни,  пристојни и код куће. Видимо се ускоро“, поручила Ђурић коју ће, због поштовања мера прописане самоизолације по доласку из иностранства, у наредне две недеље укључивати преко видео линка.

Извршна директорка компаније Јунатид медија Александра Суботић рекла је да је “Рада изузетан новинар, има невероватну харизму, људи је воле због њене спонтаности и енергичности”.

“Драго нам је што ће својим знањем и искуством допринети у производњи још квалитетнијег програма којим ћемо у овим захтевним временима одговорити на потребе гледалаца и оправдати поверење које нам указују", рекла је Суботић.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести