ТВ серија "Блок 27" од суботе на Суперстар ТВ

БЕОГРАД: Емитовање прве епизоде нове ТВ серија "Блок 27" почиње сутра увече од 21 сат ексклузивно на каналу Суперстар ТВ, а већ у недељу увече биће емитована и друга епизода, саопштили су продуценти.
b
Фото: Promo

Несвакидашња и динамична прича води нас кроз тајне које крије највећа београдска општина - почев од њене изградње, па све до више деценијских тајни које се крију унутар бетонских блокова.

Заплет ове узбудљиве приче почиње када Милица, одважна четрнаестогодишњакиња реши да пронађе свог брата близанца, који је без објашњења нестао.

Срећом по Милицу, ту су њени пријатељи и вршњаци, Дарко и Богдан, који су спремни да јој помогну у опасној авантури у коју се упустила.

Њих троје ће се удужити како би открили највећу мистерију Новог Београда - зашто не постоји блок 27?

Кроз шест епизода публика ће бити у прилици да прати причу о тинејџерима Милици, Богдану, Дарку и Растку које тумаче млади натуршчици - Ема Пендлебури, Вељко Илинчић, Стефан Лазић, и Андреј Јововић.

Креатор серије је Иван Кнежевић, редитељска палица је поверена Милици Томовић и Момиру Милошевићу, док сценарио потписују Иван Кнежевић, Борис Гргуровић, Љубица Луковић и Бобан Јевтић.

Остале улоге у ТВ серији Блок 27, која је заједнички пројекат продукцијске куће Фирефлy и Телекома Србије, поверене су Ивани Младеновић, Александру Глигорићу, Душану Милошевићу, Страхињи Костић, Катарини Марковић, Миловану Филиповићу, Татјани Кецман, Горану Смакићу, Бојани Зечевић, Бранку Ђурићу и многим другима.

EUR/RSD 117.1743
Најновије вести