На Охриду све спремно за дочек 

ОХРИД: Охридска ривијера је спремна за дочек Нове 2019. године, сви смештајни капацитети су већ готово у потпуности попуњени, а традиционално најомиљењи гости су, преносе македонски медији, из суседних земаља, али ће их бити и из земаља Западне Европе. 
nova godina vatromet
Фото: pixabay.com

Хотел Охрид ривијера нуди божићне аранжмане за период од два до пет дана, а цена зависи од категорије и трајање боравка у Охриду. 

Тродневни аранжмани с ноћењем, доручком и вечером коштају од неколико стотина до 160 евра, укључујући и дочек нове 2019. године, уз богат програм.

Хотели Метропол и Bellevue су потпуно распродати углавном гостима из Бугарске, а тродневни аранжман у оба хотела кошта 149 евра, укључујући и новогодишњу ноћ.

Капацитет хотела Инек је до сада изнајмио преко 85 одсто капацитета, углавном гостима из Грчке, као и домаћим туристима који ће за смештај на бази полупансиона дневно ће платити 35 евра.

Хотел Акуалина је такође 100 одсто резервисан за госте из Бугарске и Румуније, који ће трогодневни аранжман платити 149 евра за најсвечанију ноћ.

Новогодишњи дочеци су организовани и у охридским кафићима и ноћним клубовима, у којима ће гостовати познати ди-џејеви, који гарантују добар провод до раних јутарњих сати.

За новогодишну ноћ се резервишу и приватни капацитети, а цена једног ноћења је од пет до преко 50 евра.
Иначе, Охрид је већ неко време украшен новогодишњим украсима. 

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести