Објављен конкурс за најлепши посао у Србији

Београд: Конкурс за најлепши посао у Србији отворен је на сајту SerbianAdventures.com и траје до 23. априла у поноћ.
d
Фото: Serbian Adventures

Победник на овом конкурсу добиће прилику да три месеца путује по Србији, имаће месечну плату од 1.000 евра и плаћене трошкове, а његова једина обавеза биће да о путовањима извештава путем друштвених мрежа.

Овај јединствени конкурс омогући ће изабраном кандидату да обиђе више од 200 туристичких дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, бања у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи.

„Најлепши посао у Србији траје од 25. маја до 25. августа“, кажу у Serbian Adventures. „Покренули смо ову акцију са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије, конкурсом какав до сада није објављен код нас. Уверени смо да Србија има шта да понуди домаћим и страним туристима и да та прилика није довољно искоришћена. Ово је наш допринос представљању природних, културних и историјских лепота, а пуну подршку дали су нам многобројни организатори тура по различитим крајевима наше земље чије се туре могу онлине резервисати преко нашег сајта.

За пријаву на Конкурс за најлепши посао у Србији важно је да је особа грађанин Србије, који воли путовање и дружење и уме да атрактивно и занимљиво извештава на свим друштвеним мрежама. Пријава на конкурс могућа је искључиво онлине, на сајту www.SerbianAdventures.com.

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести