Тајно острво које окупља најпознатије звезде (Видео)

Скоро 60 година острво Мистик окупља славне особе, међу којима су чланови краљевских породица, музичари и бизнисмени. Острво се протеже на око 4.000 квадратних метара у Карибима, где осигурава потпуну приватност својим гостима.
т
Фото: Youtube Printscreen

Иако је острво требало да остане „тајна“, приче о догађајима који су се овде одиграли некада би завршиле на насловним странама свих новина. Било је ту афера и с коктелима, али и међу члановима џет сета, пише Радио Сарајево.

Све је почело када је британска принцеза Маргарет почела да избегава своје обавезе и све чешће бежи из Бакингемске палате у петособну вилу коју јој је поклонио пријатељ, али и првобитни власник острва лорд Колин Тенант.

Наиме, Тенант је купио острво од државе Свети Винсент и Гренадина за само 126.000 долара у намери да створи слободан рај за његове аристократске пријатеље, укључујући и принцезу. Папараци никако нису били добродошли.

А то је и значило забаве без икаквих последица по принцезу, место на којем је могла бити оно што јесте. Те забаве су и привукле Мика Џегера да купи вилу на острву.

Принцеза и њени пријатељи су давно отишли са острва, али њихова енергија и куће су и даље ту. Чак је и острво задржало првобитну дивљину у топографији сеоских путева и ненашминканих плажа.

Острво и данас посећују славни попут: Брајана Адамса, Тома Форда и, наравно, принца Вилијама и Кејт Мидлтон. Оно што је важно јесте да се задржи једноставност и приватност на острву, па тако постоји само 100 вила, а сваки власник је део компаније Мистик, која представља острвску власт. Постоје само два мала хотела, неколико бутика и коктел-бар.

Да бисте стигли до острва, морате доћи до Барбардоса, па купити авионску карту компаније Мистик која превози туристе до острва. Чим стигнете можете потражити собу у хотелу Cotton Hоuse или претходно изнајмити једну од поменутих вила. Ипак, поменути хотел је најбољи за оне који су први пут на острву. Има 18 соба, а ту ћете и најбрже добити кревет, пошто је за виле актуелна листа чекања. Други и мањи хотел је Firefly и налази се на мањем брду. Има седам индивидуално дизајнираних соба.

Колико кошта ово задовољство? „Само“ 598 евра кошта ноћ у двокреветној соби у хотелу Firefly.

EUR/RSD 117.5531
Најновије вести