ДА ЛИ ВАМ ЈЕ ИНТЕРНЕТ СПОР? Кривац не мора увек бити провајдер, један предмет који сигурно имате у кући уме да прави проблеме НИКАД НЕ БИСТЕ ПОСУМЊАЛИ ШТА ЈЕ У ПИТАЊУ

Ако имате проблема с интернетом, узрок не мора увијек бити лош сигнал оператера - понекад је решење пуно једноставније, нешто на шта никад не би ни помислили.
internet modem ruter, Pixabay.com
Фото: Pixabay.com

Проблем могу представљати предмети или уређаји у вашем домаћинству који ометају сигнале, а најчешће је, веровали или не, огледало. Наиме, нека огледала, посебно она велика зидна, могу утицати на интернет везу јер се састоје од танког слоја метала који обично узрокује ову врсту сметњи. Општи савет је да рутер зато држите најмање метар од огледала, пише Сан.

То заправо значи да би било најбоље, ако је могуће наравно, да рутер држите тамо где вам је најпотребнији, односно да га можете видети (рецимо у радној соби). Ако имате проблема с интернетом, можда бисте требали испробати и усмериваче. Раде тако да примају сигнал од рутера и онда га преусмјеравају даље, те су добро решење за велика домачинства где има пуно зидова или неких великих предмета који сметају.

(Jutarnji.hr)

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести