Песма Евровизије: Успешна прва проба Србије у Кијеву

КИЈЕВ: Представница Србије Тијана Богићевић отворила је данашње пробе другог полуфинала "Песме Евровизије" у Кијеву. 
tijana bogicevic
Фото: РТС

Српски тим је први пут имао прилику да осети атмосферу на сцени и наговести какав их наступ очекује следећег четвртка.Свака делегација имала је на располагању 20 минута да проба своју нумеру и први пут на великој евровизијској бини прикаже сценски наступ, а Србија је своју пробу завршила успешно, саопштио је РТС. 

Ове године, Тијана Богићевић на сцени ће наступити уз плесача Бориса Видаковића, док се три пратећа вокала налазе иза сцене.
"Једва чекам да све почне. Спремили смо лепу причу за гледаоце, јер желимо да направимо добар шоу", рекла је српска представница. 

Она је додала да песма говори о жени која је изгубљена у љубави, али да због тога не мора да потоне и да може да се спасе бродолома, што ће гледаоци у Европи и широм света моћи да доживе кроз наступ Србије.Српски тим данас није носио костиме за наступ, што их очекује на другој проби. 

Улаз у главну дворану није био дозвољен новинарима и фотографима, који прве пробе традиционално прате из евровизијског прес центра.Српски тим је након прве пробе имао и прву прес конференцију. Богићевић је одговарала на многобројна питања новинара и отпевала верзију песме "Ин Тоо Дееп" на српском језику, која је синоћ премијерно објављена. 

Следеће појављивање у дворани српски тим ће имати у петак, 5. маја, за када је заказана друга званична проба."Евросонг" се одржава од 9. до 13. маја у Кијеву.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести