Бесплатне онлајн припреме из математике и информатике на ПМФ-у

НОВИ САД: Департман за математику и информатику Природно-математичког факултета организује бесплатне онлајн припреме за факултетске пријемне из математике и информатике.
m
Фото: Ilustracija/pmf.uns.ac.rs

Припреме почињу у уторак, 1. фебруара, а заинтересовани средњошколци треба само да креирају свој налог овде.

Како се наводи у саопштењу, годинама уназад се ове припреме одржавају онлајн, како би се омогућило свим средњошколцима из Србије и из региона, да се спреме за пријемни, а да не морају физички да буду у Новом Саду.

Припреме ће покрити све области које су матурантима неопходне да би успешно положили факултетски пријемни испит из математике и информатике.

Природно-математички факултет у Новом Саду жели свим средњошколцима да пружи једнаке шансе за упис на факултет и зато су ове припреме као и претходних година – у потпуности бесплатне. Ученици могу да се прикључе припремама у било ком тренутку, а сви часови ће бити снимљени и сви регистровани средњошколци моћи ће ову наставу и одложено да погледају.

Припремна настава ће се држати сваког уторка од 20 часова, а први час је заказан за уторак, 1. фебруар, од 20 часова.

На почетку припрема ће бити обрађене све теме које долазе на пријемни, а потом ће неколико часова бити посвећено решавању оних задатака које ученици желе да решимо заједно.

Такође, током припрема ће, како се наводи, бити одржан и пробни онлајн пријемни.

EUR/RSD 117.5235
Најновије вести