(ФОТО) БОЉИ УСЛОВИ У ЧЕРЕВИЋКОЈ ШКОЛИ Уважене жеље родитеља

ЧЕРЕВИЋ: На основу сугестија родитеља и предлога запослених, черевићка школа добила је значајно боље услове за рад и боравак око 70 ученика нижих разреда. 
1
Фото: И. Адемовски

Радови су обухватали реконструкцију крова школе, постављени су нови прозори и врата у свим учионицама, зборници као и другим  просторијама, реновирани су наставнички тоалети, а у фискултурној сали замењени су паркет и столарија.  Ове године ограђено је и двориште школе, те уређен прилаз бехатон стазом. 

Председница Oпштине Беочин Биљана Јанковић и директор Основне школе „Јован Грчић Миленко“ Драган Митић обишли су подручно одељење у Черевићу поводом завршетка радова. 

Фото: И. Адемовски

- Иако смо током лета започели радове на санацији готово свих школа на територији општине, школски објекат у Черевићу имао је много проблема на које су родитељи нешто раније током године скренули пажњу. Свесни смо да се сва питања не могу решити одједном и преко ноћи, али смо се заиста трудили да у сарадњи са школом, изађемо у сусрет потребама ученика и запослених и кренемо са најважнијим улагањима која су без сумње неопходна - рекла је Биљана Јанковић. 

Фото: И. Адемовски

Општина Беочин ће и у наредном  периоду наставити са најављеним радовима и у осталим школама а највећи изазов је централни школски објекат у Беочину коју похађа 800 ученика. 

Фото: И. Адемовски

- Након Свилоша, Сусека, Беочин Села и Черевића, до краја године нас очекује завршетак неких од радова на беочинској школи коју похађају нижи разреди, а за наредну годину планарана је реконструкција крова и реновирање учионица у другом делу школе где бораве деца од петог до осмог разреда- најавила је председница општине.  

Фото: И. Адемовски

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести