Дочек у Новом Саду: Почиње продаја улазница за 13. јануар

Продаја улазница за концерте у затвореним просторима 13. јануара у оквиру Дочека у Новом Саду почиње у понедељак, 20. децембра у подне.
с
Фото: Промо

Врло ограничен број улазница по специјалним, промотивним ценама, биће доступан онлајн на сајту gigtix.com где могу да их набаве и сви заинтересовани ван Србије, као и на готово 50 Gigstix продајних места широм Србије .

Уз строго поштовање епидемиолошких мера, капацитети концерата, самим тим и број улазница биће ограничени. 

Улазак и присуство догађају могуће је искључиво уз ковид сертификат, који је неопходно да садржи најмање једну од следећих ставки: потврда о примљеној трећој дози вакцине или о примљеној другој дози вакцине не старија од 210 дана, потврда о негативном ПЦР тесту не старијем од 72 сата, потврда о негативном антигенском тесту не старијем од 48 сати, потврда о прележаној болести ковид 19 не старију од 210 дана. На сваком догађају биће неопходно ношење маски.

 

На Дочеку 13. јануара, којим почиње и година Европске престонице културе у Новом Саду, наступиће бројни светски, регионални и домаћи уметници на више од 40 локација. Један од најпопуларнијих британских електронских састава, Morcheebaа, наступиће у Позоришту младих, у првој Градској концертној дворани француски бенд NouvelleVague, док ће краљицу фада Кармињо угостити Српско народно позориште. У Градској кући наступиће један од најбољих кларинетиста, Андреас Отенсамер, у Новосадском позоришту фински џез музичар Јимѕ Тенор, а у Цркви имена Маријиног, познатијој као Катедрала, аутентична америчка певачица Chysta Bell. Простор СКЦНС Фабрика, у Креативном дистрикту, угостиће британски број један д’н’б звука, Рудиментал Ђ, док ће кантауторка Бојана Вунтуришевић наступити у Културној станици Свилара.

Од великих регионалних уметника очекују нас наступи Јосипе Лисац у Синагоги, Дамира Урбана у Реформаторској цркви и Матије Дедића у Културној станици Еђшег. Биља Кристић и Бистрик Оркестар наступиће у НИС сали, а њима ће се придружити бројна друга имена, широм Новог Сада.

Детаљан програм, сатнице и локације концерата 13. јануара можете пронаћи на сајту docekns.rs.

EUR/RSD 117.2146
Најновије вести