„Дон Кихот – Second Hand” у Новосадском позоришту

Представа „Дон Кихот – Second Hand”, инспирисана легендарним Сервантесовим делом, одржаће се у понедељак од 19 сати у Новосадском позоришту.
novosadsko pozoriste, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Као улазница на то извођење послужиће три књиге по сопственом избору и укусу. Књиге ће се накнадно користити у акцији продаје и прикупљања новца за неку од институција за децу, што је традиција коју то позориште практикује сваке године. Резервације су обавезне, а карте се  могу резрвисати на позоришну имејл-адресу ujvidekiszinhaz@yahoo.com, телефоном 021/657-25-26 или преко позоришног сајта.

Режисер представе је Сардар Тагировски. То је једно истинско сећање на детињство. Које враћа осмех на лице, које буди и радост, али и неку бригу. Глумци се кроз слике и расположења присећају својих донкихотовских момената и борбе против (сопствених) ветрењача. Препознаћемо се... У представи играју: Ливиа Банка, Емина Елор, Агота Ференц, Даниел Хуста, Силвиа Крижан, Јудит Ласло, Арпад Месарош, Емеше Нађабоњи, Атила Немет, Габор Понго, Золтан Ширмер и Бенце Салаи.

Ј. Г.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести