ИТ сајам запошљавања 20. и 21. априла у Мастер центру

Први ИТ сајам запошљавања на којем ће се на интерактивни начин представити различите ИТ компаније које ће том приликом понудити нова радна места одржаће се 20. и 21. априла у Мастер центру Новосадског сајма
Sajam IT
Фото: Promo

Програмери ће на Сајму моћи да се упознају с неким од најпожељнијих послодаваца у ИТ индустрији у Новом Саду, стекну нова знања и познанства у том послу. У томе ће им помоћи и предавања стручњака који су своје искуство стицали у компанијама попут „Мајкрософта“ и „ПејПела“ у Америци. Они ће окупљенима причати о актуелним темама и технологијама у ИТ индустрији.

Неке од компанија које ће се представити новосадским програмерима на Сајму су: „Vivify Ideas“, „Exlrt“, „Symphony“, „Microsoft Development Center Serbia“, „Intens“, „Adec Information Tecnology“ и други.  Улаз ће бити бесплатан.

Сајам се одржава у оквиру „Недеље у ИТ-у“, коју од 14. до 21. априла у Новом Саду, Београду и Нишу организује заједница „ИТ конект“ која окупља више од 90 компанија, 8.000 стручњака и више десетина организација, инди гејминг студија и едукативних установа из области информационих технологија. Циљ је да се укаже на значај и величину ИТ сцене, коју чине и локалне заједнице.        

В. Б.

EUR/RSD 117.1954
Најновије вести