ИЗ ЈКП Информатика: Рачуне током ванредног стања измирити до краја године

Још једном обавештавамо суграђане да је ЈКП „Информатика“ Нови Сад у потпуности отклонила последице тешког хакерског напада који се догодио 1. марта.
Informatika02-RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић), илустрација

Пуштен је у рад видео надзор Града Новог Сада, у функцији је комплетан информациони систем градске управе Новог Сада и омогућен је рад свим градским управама и градским предузећима на истом нивоу као пре напада. Корисницима је поново  доступна  Веб страница ЈКП „Информатика“ Нови Сад преко које имају увид у стање задужења за обједињену наплату комунално стамбених услуга. 

Напомињемо да наплатна места ЈКП „Информатика“ Нови Сад не раде у складу са усвојеним мерама штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада. Обустављени су сви поступци који се воде код јавних извршитеља на период од 90 дана, а рачуни доспели и издати за време трајања ванредног стања могу да се измире до краја 2020. године, грађанима који из објективних разлога не буду могли да измире своје обавезе до краја 2020. године биће омогућено закључење споразума са ЈКП „Информатика“ Нови Сад о плаћању на рате у 2021. години.

Јавност ће благовремено бити обавештена о наставку рада наплатних места ЈКП „Информатика“ Нови Сад.

С. С.

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести