ЈКП „Пут”: И Алибеговац стигао на ред

Екипе ЈКП „Пут” почеле су с првим данима јула да раде на различитим места у граду и приградским насељима.
JKP Put/ЈКП „Пут”
Фото: ЈКП „Пут”/ Екипе „Пута” раде на више места у граду и приградским насељима

Запослени у Сектору одржавања враћају раскопане површине у првобитно стање за „Телеком Србија” у улицама Војвођанској, Алексе Шантића, Владимира Николића, Милана Симовића, Ловћенској, Драгише Брашована, Раваничкој, Ресавској, Фрушкогорској, Драге Спасић, на Булевару ослобођења, у Тургењевљевој, Мародићевој и на Футошком путу код бројева 18 и 28.

Асфалтира се од 2. јула у Кисачкој 55, док је на Алибеговцу у току поправка бетонског коловоза.

У Футогу, Буковцу, на атарским путевима у Провалијама и Каменичким ширинама екипе Одржавања поправљају туцаничке коловозе. Банкине се уређеују у Бегечу у улицама Краља Петра Првог, Светозара Марковића, Браће Ћеран и Змај Јовиној. У истом месту поправка коловоза асфалтом у току је у улицама Тозе Марковића и Здравка Челара, док се Првомајска улица припрема за уградњу асфалта.

Одељење сигнализације, уз редовно одржавање, ангажовано је на постављању вертикалне сигнализације у улицама 1300 Каплара и Милоша Црњанског, као и код ОШ „Васа Стајић”, док привремену сигнализацију поставља у Првомајској улици у Футогу. У Улици Милеве Марић у току је обележавање и фарбање уздужних и попречних ознака.

Што се светлеће сигнализације тиче, осим јутарњих обилазака семафора и текућег одржавања, на Булевару ослобођења и Улици краља Петра Првог отклањају се кратки спојеви на инсталацији по стубовима узрокаваних ожичењем и уградњом тастер-прекидача за слепе и слабовиде.    

С. С.

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести