Крај прве недеље летњег „Распустилишта“: Цветни аранжмани дечјих руку дело

Последњег дана прве недеље „Загревања за школу” на летњем „Распустилишту” малишани су уживали у радионици „Мирис цвећа”, где су учили да праве цветне аранжмане, што је изазвало велико интересовање најмлађих Новосађана.
Cvetni aranzmani (4)
Фото: Дневник (В. Фифа)

Велики број малишана окупио се око Љиљане Гантар, која је водила ту радионицу и пажљиво објашњавала сваки детаљ тог лепог посла. Деца су имала прилику да, слушајући, а затим и понављајући то на свом аранжману, направе свој мали цветни свет. На тој радионици новосадски мали школарци су уживали у предивним бојама цвећа и учили како да украсе свој простор. У реализацији радионице учествовале су и волонтерке – новосадске студенткиње педагогије.

Током јучерашњег програма отворена је и изложба дечјих радова насталих на „Распустилишту”, а након тога приказана је представа за децу „Бајка о три ваљушка”.

Фото: Дневник (В. Фифа)

Летње „Распустилиште” ће трајати до 30. августа, а бесплатни програми одржавају се радним данима од 10 до 12 часова. Током следеће седмице „Распустилишта” пријаву је потребно послати на имејл-адресу цирконео­гмаил.цом. Детаљније информације се могу добити на њиховој „Фејсбук” страници.

К. И. И.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести