Лето на отвореном базену Спенса

Будући да не могу сви да приуште себи летовање на мору, па ни да проведу тамо толико дана колико им је потребно да се реше умора нагомиланог током године, прави избор свакако су базени.
Leto na otvorenom bazenu Spensa Foto:Dnevnik.rs/ S. Šušnjević
Фото: Dnevnik.rs

Бућнути се у пријатно хладну бистру воду, а затим попити кафу или неко освежавајуће пиће у хладу, идеална је слика ужитка многих наших суграђана који су јуче провели дан на отвореном базену Спенса. Највише људи свакако је било на сунцу, у настојању да добију толико жељени тен: једни су се одмарали на пешкирима, док су се срећници, који су успели да их заузму, башкарили на лежаљкама.

По броју карата продатих ових дана, Јавно предузеће „Спортски и пословни центар Војводина”, које управља комплексима базена на Спенсу и Сајмишту, може рећи да је коначно стигло право лето, потврдила је сарадница за односе с јавношћу Слободанка Бранков. Најаве високих температура које ће обележити август дају им наду да ће реализовати све оно што су спремили за суграђане.

– Нестабилно лето условило је мањи број купача од краја јуна, откад ради отворени базен на Спенсу – рекла је Слободанка Бранков, и додала да у сунчаним данима бележе између 1.000 и 1.500 посета.

Thumbnail

Она нас је подсетила на то да радни дан на Спенсу почиње већ од 6.30 једносатном бизнис-сменом, за којом од 8 до 9 следи рекреативно пливање, које користе они који избегавају високе температуре и гужву. Између понедељка и петка грађанска смена траје од 10 до 19 сати, а викендом од 9 до 19. Осим отвореног олимпијског базена, до 20. августа је могуће користити и мали у затвореном комплексу, намењен деци и несигурним пливачима. У току је ремонт великог базена у затвореном, што од 20. августа до 3. септембра чека и мали базен.

Thumbnail

Институт за јавно здравље Војводине надлежан је за бактериолошко и хемијско испитивање квалитета воде, а дезо-баријере, присуство лекара и спасилаца, као и упутства приликом уласка на базене повећавају безбедност свих посетилаца.

С. Милачић

EUR/RSD 117.5042
Најновије вести