На „Распустилишту“: Игре без граница, брзо учење, здрава исхрана...

Прва седмица летњег „Распустилишта” је у току, а сутра (20. августа) ће од 10 до 12 часова у дворишном простору Друштва „Распустилиште” у Радничкој 20, малишани имати прилику да се друже уз сликање, игре без граница, читање, камеру, као и да нешто науче о здравој исхрани.
raspustiliste05RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Од 10 часова биће одржане три радионице. У оквиру „Атељеа на отвореном – апстрактна слика” деца ће сликати темпером на великом формату. Уз „Игре без граница” деца ће уживати у игри, комуникацији и тимском раду кроз забаву. У „Радионици брзог читања и мудрог учења” деца ће кроз неколико трикова проверити да ли је учење забава, унапредити концентрацију, убрзати читање и усвојити напредне технике памћења. Од 11 часова малишани ће „Оком камере” бележити догађаје на „Распустилишту”, а „Жвакалица са 100 лица, свака клопа једна песмица” доноси им занимљив разговор о здравим оброцима.

Летње „Распустилиште”, под познатим мотом „Загревање за школу”, траје до 30. августа, а бесплатни програми одржавају се радним данима од 10 до 12 часова. За прву седмицу пријаве нису потребне јер ће се више радионица одржавати паралелно, те ће деца имати могућност да се определе за било коју. Током друге седмице „Распустилишта” број деце биће ограничен па је учешће потребно пријавити на имејл-адресу цирконео­гмаил.цом. У случају лошег времена програм ће бити отказан.

Организатор програма је Новосадски дечји културни центар, а детаљније информације се могу добити на њиховој „Фејсбук” страници.

Б. П.

EUR/RSD 117.0614
Најновије вести