НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Александра Франциска Боос

Ученица Карловачке гимназије, Александра Франциска Боос освојила је друго место на Републичком такмичењу из немачког језика.
1
Фото: учим+знам=вредим

– Пошто сам завршила Карловачку гимназију, уписала сам Филозофски факултет у Новом Саду, Одсек за журналистику и Менаyмент у медијима на ФАМ-у у Сремским Карловцима – наводи Александра Боос. – У школи сам се већ бавила новинарством, тако да бих могла да се видим у том пољу уколико наиђе одговарајућа прилика за то.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 42 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено више од 200 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор овог пројекта је и ове године Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве. 

EUR/RSD 117.5576
Најновије вести