НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Виолета Гвозденовић

Виолета Гвозденовић, ученица Карловачке гимназије освојила је треће место на Међународном такмичењу из математике “Кенгур без граница”.
р
Фото: Учим + Знам = Вредим

– Волела бих да студирам нешто што има везе са информатиком, математиком или физиком, односно природним наукама. Жеља ми је да отворим своју фирму – истиче Виолета Гвозденовић. – Не треба ми много времена да се посветим овим наукама, јер су логичне као и такмичење па сам издвајала око пола сата дневно за припрему.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 42  локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови  билборди. На њима је представљено више од 200 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор овог пројекта је и ове године Ерсте банка.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести