"Ново најлуђе": Новогодишња ноћ у Новом Саду

НОВИ САД: Новосађани Нову годину чекају код куће, чему сведоче празни булевари, затворени пабови и кафићи.
n
Фото: Dnevnik.rs

Након краја радног времена локала, улице су остале пусте, чему је допринела и киша која је падала током целог дана, а поред свирача у центру града и суграђана који су стали да уживају у њиховој музици, нађе се и неки пролазник који шета љубимца или заљубљени пар који се заједно поздравља годином на измаку и нада се новој, бољој.

Већина суграђана поштује мере, на чему им се захвалио и градоначелник Милош Вучевић, те се ова Нова година више обележава у кругу породице, а мање слави са већим бројем пријатеља.

Фото: Dnevnik.rs

Приликом посете Ватрограсној бригади, градоначелник Милош Вучевић казао је и да је ова ноћ мирнија за ватрогасце, а изазовнија за полицију и комуналну милицију.

Фото: Dnevnik.rs

Он је такође нагласио да поред пар локала који су радили дуже од дозвољеног и једног окупљања у центру града – проблема није било.

Фото: Dnevnik.rs

Овом приликом, градоначелник Вучевић захвалио се и лекарима, медицинским техничарима, али и свом немедицинском особљу на помоћи, као и радницима ЈКП „Чистоће“ и возачима аутобуса Градског превозника, а Новосађанима је пожелео срећне празнике и добро здравље.

Текст и фото: Д. Андулајевић

Фото: Dnevnik.rs

EUR/RSD 117.1782
Најновије вести