Отвара се Читалачки кутак за децу на педијатрији у амбуланти на Клиси

НОВИ САД: У склопу пројекта “Заједно у инклузији - за добробит деце Новог Сада”, опремили смо Читалачки кутак за децу на педијатрији у просторијама амбуланте на Клиси, наводи се у саопштењу Дома здравља Нови Сад.
d
Фото: pixabay.com

Пошто је овај пројекат плод сарадње између више партнерских институција: Дом здравља “Нови Сад”, Предшколска установа „Радосно детињство“, ШОСО „Милан Петровић“ са домом ученика, Центар за социјални рад Града Новог Сада и Центар за проиводњу знања и вештина, а финансиран је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, предложено је јавно отварање Читалачког кутка.

Свечано отварање Читалачког кутка је у среду, 6. априла, у 12.30 часова у просторијама амбуланте на Клиси, Ритска бр. 2.

Осим представника Дома здравља “Нови Сад”, како је најављено, присуство су потврдили представници Градске управе за здравство, Градске управе за социјалну и дечију заштиту Града Новог Сада као и представници партнерских институција и организација на овом пројекту, а потврђено је и присуство државне секретарке Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије Анамарије Вичек.

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести