Питали смо Новосађане: Припремате ли се за дочек Нове године?

НОВИ САД: До Нове године остало је нешто више од месец дана – мало или пуно, питали смо Новођане.
nova godina na trgu, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Николина Грбић, ученица

- Размишљали смо момак и ја шта бисмо могли, с обзиром на то да нам је прва заједничка Нова година, те ћемо највероватније са друштвом на дочек на сплав „Кристал”. Уколико нам се изјалови тај план, идемо у Лазе Телечког, највероватније у „Бурбон”. Надамо се одличном проводу.

Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

Милана Симичић, педагог

- С обзиром на то да се крај године приближио, у мислима смо да ли ћемо баш код куће, у ужој породичној варијанти, имамо мало дете, или ћемо са пријатељима, који такође имају млађе дете, па ће то бити журка дечјег типа. Мало кифлице, пецива, мало пићенца, а на каналу музика за најмлађе.

Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

Себастијан Билболт, узгајивач паса

Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

- У Сремским Карловцима ћемо дочекати Нову годину, немамо неке ритуалне припреме за тај дан. То ће ипак бити у породичном окружењу и са нашим куцама, с обзиром на то да имам узгајивачницу ротвајлера и добермана. Пуцаће се, те их не желимо оставити саме у страху.

Татјана Балаћ, геронтосестра

Фото: Dnevnik (Slobodan Šušnjević)

- Нисам још почела се припремама, а и немам ништа у плану. Волим да сам код куће са својом породицом, а пошто највише волим да једем слаткише, сигурно ћемо муж и ја под нашим кровом јести торте, а замесићу и неке кифлице. Уз прасетину наравно. А син ће вероватно ићи у провод.

И. Бакмаз

 

EUR/RSD 117.1743
Најновије вести