Радионице за децу у Америчком кутку

Удружење “Мали кораци” у сарадњи са Америчким кутком у петак 23. јуна организоваће радионице за децу и родитеље са жељом да се што више повежу и конструктивно проведу летњи распуст.
Deca Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić
Фото: Деца Фото: Дневник.рс/Ф. Бакић Deca Foto: Dnevnik.rs/F. Bakić

Дочекали смо распуст и радујемо се слободном времену које ћемо провести са нашом децом. Лети можемо радити различите ствари, путовати, посетити пријатеље у другом месту, више се дружити, пробати нешто ново, остајали дуже будни, спавати дуже. У мору идеја шта би могли, децу преплавимо, и они се љуте након неколико дана нередовног ритма. Почну да се понашају лоше, плачу када не знају шта даље. Хајде да заједно на нашој радионици са децом осмислимо дневну рутину и план распуста, поручују из Америчког кутка.

 Радионице ће се одржати за две узрасне групе:

●     Деца од 4 до 6 година у 11

●     Деца од 7 до 10 година у 12.30

Радионице су отворене за децу и родитеље, а трајаће сат времена. Водитељке радионица биће Маја Бошкић, мастер васпитач, ауторка и реализаторка бројних програма за децу и родитеље и Наташа Орешчанин, саветница за породицу са специјализацијом у области ликовног васпитања деце.

 Радионице су бесплатне, али су пријаве, због ограниченог броја места, обавезне путем следећег линка https://forms.gle/VwFPbA3iTRfu5FZZ6.

Више информација о радионицама можете добити путем мејла malikoraci23@gmail.com

EUR/RSD 117.0389
Најновије вести