Сајам запошљавања за програмере 6. априла

Сајам запошљавања специјализован за ИТ индустрију биће одржан у оквиру конференције „ИТконект” у суботу, 6. априла у Мастер центру Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11.
e
Фото: pixabay.com

Улаз је бесплатан, али је пријава обавезна и може се пронаћи на веб сајту www.itkonekt.com. Посетиоци ће осим проналаска потенцијалног посла имати прилику и да се упознају с ИТ компанијама, виде како изгледа рад у њиховим просторијама и шта све то занимљиво нуде. Поред тога сви они биће у прилици и да се добро забаве или освоје неку вредну награду.

Најбоље шансе за запослење имаће, кажу организатори, Java, Javascript и .NET програмери. Осим њих, ове године ће ИТ компаније понудити послове и за Девопс инжењере, Angular програмере, WA и друге ИТ стручњаке. Неке од компанија које ће понудити послове су Quantox Тehnology, Intens, NTT DATA, Tymeshift, Alternative Payments, Prozone, Adecco Information Тehnology и други.

„ИТконект” конференција, која ће паралелно са Сајмом  бити одржана намењена је искусним програмерима, медиорима и сениорима, који већ имају неколико година радног искуства. Пријаве су отворене и могуће путем истог сајта јер је и број места за учешће на конференцији такође ограничен.

„ИТконект” је растућа регионална ИТ заједница, чији је циљ да оснажи ИТ сектор и умрежи ИТ компаније и стручњаке. До сада је са овом организацијом сарађивало више од 100 ИТ компанија из региона, 40 ИТ организација, више од 100 домаћих и светских предавача. „ИТконект” окупља више од 10.000 ИТ стручњака из целог региона.

В. Б.

EUR/RSD 117.3326
Најновије вести