У СКЦНС „Фабрика” и „Квотеру” уз добро пиво, добра храна и музика

Новосадски фестивал занатског пива, пети по реду, одржаће се у петак и суботу, 8. и 9. јуна, у СКЦНС „Фабрика” и клубу „The Quarter” на Булевару деспота Стефана.
Festival piva/V. Velickovic
Фото: В. Величковић

Програм почиње већ од 15 часова и трајаће до сат након поноћи, а представиће се више од 30 излагача, на чијим штандовима ће посетиоци имати прилику да окусе оригинална и квалитетна пива различитих стилова.

На Фестивалу ће бити и предавања о занатском пиву, али и разне радионице и музички програм. Предвиђена су и два кутка – један намењен храни која идеално паше уз пиво, и други, на којем заинтересовани могу бесплатно испробати тај алкохолни напитак док трају залихе. На музичкој сцени наступиће разни ди-џејеви, бендови „Јосип А Лисац”, „Ст. Лоуис Бенд”, „Killo Killo Banda” и Рамбо Амадеус.

Неки од произвођача који ће се представити пивопијама су „Догма”, „Razbeerbriga”, „Синдикат”, „Трон”, „Кабинет”, „Браухаус”, „Кнез” и многи други из земље и региона.

Такође, излагачи ће се борити и за титулу најбољег пива фестивала. Куповина пива је искључиво фестивалским новцем – ваучерима, док једнодневне улазнице коштају 300 динара, а комплет за оба дана је 500, и набављају се преко „Гигс тикса”, а важно је нагласити и то да је број улазница ограничен. На улазу сваки посетилац добија и стаклену чашу у коју може да сипа пиво.

Л. Р.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести