24 Седам: Јасна радња листе "Насиљем против Србије" поново на делу

На Новом Београду у блоку 63 организовани су штандови за прикупљање потписа против градње на приватној парцели.
w
Фото: Pixabay.com

Који је циљ?

Све се то онда упакује у такозвану бригу о зеленилу, паркићима, а да ли је ико наиван да поверује у то да су намере искрене у овом примеру, пише 24 Седам.

У Јурија Гагарина на последњем протесту који је предводио Добрица Веселиновић, затекла се госпођа Ј.Р. која је испричала следеће:

"Дошла сам да видим шта се то дешава јер је цео крај био у неким плакатима, улази, дрвеће, бандере, цео кварт су поружнили великим папирима са позивом грађанима и занимало ме је због чега то раде? Дошла сам са супругом и непосредно пре тог као неког скупа сам чула како се договарају, како су рекли, "шта може да прође да смо уверљиви код њих, да не провале?", односило се на то како да обману комшије и случајне пролазнике који су дошли као и ја да виде шта се то ради. Нешто касније је један од њих рекао: "Нека буде као онај фазон код Максија у 63 блоку", сви који смо ово чули смо отишли јер смо разумели да је поента да је све лаж, срамота је ово радити, како их неко не спречи па нисмо ми глупи?", пише 24 Седам.

Грађани знају ко о њима брине и не воли нико да им се вређа интелигенција. Посебно је интересантан бес окупљених јер како неко ко брине о заштити животне средине може да облепи цео Нови Београд са А4 папирима са којекаквим порукама и позивима и да на тај начин ружни и загађује своју средину., пише 24 Седам.

Сви ми желимо леп, уређен, напредан град и престоницу која иде раме уз раме са највећим светским метрополама у којем никоме неће пасти на памет да чини криминалне радње, краде и лаже. Задатак свих нас је да о свом граду бринемо., пише 24 Седам.

24 Sedam

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести