Чеда Јовановић примљен у болницу, дијагноза још увек непозната

БЕОГРАД: Председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић налази се у болници где због јаких болова прима тродон, чак и морфијум, јављају београдски медији.
ceda jovanovic tanjug
Фото: Tanjug
Иако је Јовановић, како је његова супруга Јелена Јовановић изјавила, од половине јула негативан на корону, није био способан за нормалан живот, тешко је дисао, брзо се замарао.--..
 
Последња два месеца осећао је снажне болове у дијафрагми, говорио је како му се неочекивано скраћује дах, последњих дана су се појавили болови у грудном кошу и абдомену који су у петак постали толико неподношљиви да је прекинуо састанак на којем је био у граду и сам отишао у ковид амбуланту, рекла је за Блиц Јелена Јовановић.
 
“После снимања, лекари су му искрено рекли да нешто слично још нису видели, да налази крви и рендгена превазилазе њихово знање и да хитно мора у болницу. Јавио ми се из (болнице) ''Драгише Мишовића", рекла је Јовановићева супруга и додала да се он придржавао свих савета лекара.
 
У медијима су се последњих дана појављивале различите информације о Јовановићевом стању, које по речима његове супруге, нису тачне. Он има обострану упалу плућа која се заправо вуче још из јула, уз њу и емболије, али шта је права дијагноза лекари тек треба да открију.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести