ЂУРЂЕВ: Деци је место поред својих родитеља, изричито не смеју бити делић слагалице зване специјални рат против Србије!

,,Српска лига је недвосмислено против одузимања деце од њихових родитеља, јер знамо да је породица стуб нације и државе  и да без здраве и срећне деце нема ни наше будућности.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Изричито се, међутим, противимо злоупотребама деце у политичке сврхе, а посебно у циљу вођења специјалног рата против Србије који је у току и који је безочан и бруталан" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Према његовим речима, последња у низу злоупотреба деце Ане Михаљице, а која долази од стране ПОКС-а, не само да представља излив најприземнијег популизма, већ и део специјалног рата против Србије у коме се врши дехуманизација и сатанизацијеа њених политичких функционера и институција.

,,Овога пута, не случајно, министар одбране и председник Српске напредне странке Милош Вучевић проглашава се кривим за отимање деце, паушално, брутално и без икаквих основа, а са циљем деградације његове личности, јер пета и шеста колона знају добро да је управо Вучевић најозбиљнији кандидат за место премијера Србије" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге подвукао је да држава мора увести строге механизме контроле и надгледања одузимања деце од родитеља и да савремено доба захтева немилосрдну борбу против дезинформација и пропаганде које се пласирају преко Интернета и мас медија.

,,У супротном, добронамерни српски народ и сви грађани Србије могу посумњати у правичност институција своје земље, може доћи до трајног нарушавања везе између народа и државе, те до ерозије националне безбедности, слоге и јединства. Сасвим супротно нечовечним инсинуацијама ПОКС-а и њима сличних, управо би Вучевић, као човек домаћин, родитељ, супруг и верник, на месту премијера штитио и нашу децу и родитеље и државу од свих могућих злоупотреба" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести