ЂУРЂЕВ: Логично је да опозиција која бојкотује државу бојкотује и градске изборе у Београду

,,Лево-либерална назови опозиција, за коју сам од почетка одговорно тврдио да је ништа више од пете и шесте колоне у служби страног фактора, бојкот избора види као редовно стање, јер они на изборима учествују ,,сваке преступне године", чисто да и сами себе убеде да из њиховог угла бојкот није грешка, јер их народ на слободним изборима једноставно неће" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Према његовим речима, сасвим је логично и очекивано да опозиција бојкотује изборе, јер она бојкотује све што има везе са државом Србијом, све њене институције, све њене легалне и демократске механизме. ,,Штавише, на једном од насилних и дивљачких протеста које је организовала опозиција је бојкотовала чак и званичну државну заставу, јер су њени симпатизери махали измишљеним верзијама заставе наше земље. Само су им заставе ЕУ биле оригиналне, то говори ко су им приоритети" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге истакао је да референдумска атмосфера око београдских избора коју ствара опозиција може само да погодује владајућој коалицији, јер су патриотске и државотворне снаге у овој земљи на сваком референдуму односили победе. ,,Односили су их из једноставног разлога, јер су убедљива већина у овој земљи, јер имају иза себе породице, децу и огњишта која желе да сачувају. Лево-либерални шибицари никада неће имати шансу ни у Србији ни у Београду, јер и Београд је домаћинско место, Београд нису само фенси радње у кнез Михаиловој, већ и  честита радничка насеља попут Борче, Железника и других" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести