Градска изборна комисија прогласила резултате избора у Шапцу

На данашњој седници Градске изборне комисије Шабац која је почела тачно у 12 часова и којој је присуствовало 11 од укупно 21 члана са правом гласа проглашени су резултати локалних избора у Шапцу. 
izbori
Фото: Tanjug (J. Pap, arhiva)

Градска изборна комисија је једногласно усвојила извештај о укупним резултатима избора за одборнике града Шапца као и одлуку о додели одборничких мандата. 

Овом одлуком изборна листа Александар Вучић - За нашу децу освојила је 37 мандата, изборна листа Јелена Милошевић - Нови тим за Шабац 7 мандата, изборна листа Небојша Зеленовић - Шабац је наш 22 мандата, изборна листа Руска странка - Слободан Николић 1 мандат, изборна листа Уједињена Демократска Србија - Прилика 1 мандат и изборна листа др Дејан Павловић - Европска зелена партија 1 мандат.

Изборна комисија града Шапца ће, у складу са чланом 45. Закона о локалним изборима, кандидатима којима је доделила мандат издати уверења да су изабрани за одборнике Скупштине града Шапца.

Одлука о додели мандата ће бити објављена у „Службеном листу града Шапца и општина Богатић, Владимирци и Коцељева” саопштио је на крају председавајући Градске изборне комисије Шабац Борис Туменко.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести