РУСКА СТРАНКА: Кратко и јасно – НЕ у НАТО! Милица Ракић и остала страдала СРПСКА ДЕЦА су наш ЗАВЕТ (ВИДЕО)

Предизборна кампања у Србији полако улази у финиш и остало је свега седамнаест дана да политичке странке изнесу своје програме и задобију поверење бирача.  Политичке поруке и актери су разноврсни, а пажњу свакако скреће Руска странка са захтевом да Србија никада не приступи НАТО алијанси.
r
Фото: Ilustracija

Руска странка се огласила видео саопштењем, које преносимо у целости:

„24. марта 1999. године НАТО злочинци су извршили агресију на нашу земљу, мимо свих међународних правила и без одлуке СБ УН. Савезна Република Југославија је током овог злочина претрпела стравичне губитке. Преко 2.500 цивила је изгубило живот током напада НАТО агресора. Цивилни објекти, попут мостова, болница, путева, телевизија, рафинерија су систематски уништавани. После 24 године од овог злочина, Запад нам и даље даје лажна обећања, Запад нас и даље уцењује и Запад нас и даље финансијски условљава. Руска странка и целокупан српски народ не сме и не треба да заборави и опрости НАТО злочин над српском државом и српским народом. Милица Ракић и многобројна деца која су страдала током НАТО бомбардовања су наш завет. Пораст обелилих од карцинома и броја умрлих од 2000-те године до данас је порастао за преко 50%, а све то је директна последица НАТО бомбардовања осиромашеним уранијумом. Из тог разлога, подржите Руску странку, јер ми сигурно нећемо дозволити да Србија икада уђе у НАТО алијансу и све ћемо учинити да наплатимо одштету од НАТО злочинаца“.

Подсећамо, Руска странка је странка националне мањине, која је поднела кандидатуру за покрајинске изборе и налази се под редним бројем 4 под називом Руска странка – Срби и Руси браћа заувек. У наставку погледајте видео саопштење представника Руске странке.

НСуживо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести