Михајловић: Хвала грађанима, нећемо их изневерити

"Нећемо изневерити ниједног грађанина Србије који је дао глас нашој листи", изјавила је Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић
Zorana Mihajlovic, foto: Tanjug
Фото: Tanjug

БЕОГРАД:Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић, поводом званичних резултата Републичке изборне комисије, захвалила је свим грађанима који су на парламентарним изборима дали глас листи коју је предводио председник Србије Александар Вучић.

"Освајањем убедљиво највише посланичких мандата, чак 188 посланика ће имати наша листа, грађани су нам поред великог поверења указали и највећу одговорност да наставимо да водимо земљу. Нећемо изневерити ниједног грађанина Србије који је дао глас нашој листи", изјавила је Михајловићева.

Она је захвалила и свим члановима Српске напредне странке и активистима коалиционих партнера који су учествовали у кампањи која је довела до још једне убедљиве победе на изборима.

"Честитам Социјалистичкој партији Србије Ивице Дачића и Јединственој Србији Драгана Марковића, као и изборној листи Александра Шапића и странкама мањина које су освојиле посланичке мандате, и надам да се ћемо у аргументованим и демократским расправама у парламенту долазити до најбољих законских решења у интересу грађана Србије", поручила је Михајловић.

Републичка изборна комисија (РИК) усвојила је јуче Извештај о укупним резултатима избора за народне посланике Народне скупштине, а највише гласова освојила је изборна листа "Александар Вучић - За нашу децу" - 1.953.998 гласова, односно 60,65 одсто од броја бирача који су гласали, тј. 188 мандата.

EUR/RSD 117.3811
Најновије вести