Мировић: Ове године изградићемо више од 21 км локалних путева у ЗБ округу

НОВИ САД: Председник покрајинске владе Игор Мировић открио је данас да ће власти у овој и наредној години завршити изградњу више од 21 километра локалних путева у Западно-бачком округу.
igor mirovic, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Р. Хаџић

"То ће становницима Апатина, али и Сомбора и Куле омогућити боље повезивање и већу безбедност у саобраћају. У току су радови на путу Стапар-Сивац, као и на путу Купусина-Бачки Моноштор. Наредних дана посетићу вредне неимаре и уверити се у темпо и квалитет радова", објавио је Мировић путем Инстаграма.

Он је подсетио да је покрајинска влада из средстава буџета у претходних пет година реконструисала више од 150 километара локалних путева на територији Војводине.

"Тиме смо учинили да помогнемо локални развој мањих средина. Настављамо даље још јачим темпом јер нас очекује и изградња аутопутева широм Војводине, што је пројекат од националног значаја и у чему смо дали важан допринос учешћем у припреми пројеката. Хвала свима на заједништву и великом труду! Србија иде напред великом брзином, а Војводина предњачи и учествује у развоју свим срцем", нагласио је Мировић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести