Пантић Пиља: Тепић да одговори о повезаности са Беливуком

Пантић Пиља је на конференцији за новинаре испред седишта ССП-а поставила питање Мариники Тепић да ли је по инструкцијама Вељка Беливука и других сарадника "пребројавала кокошке у Моровићу"
Narodna poslanica SNS-a Biljana Pantić Pilja Foto: Tanjug/video
Фото: Народна посланица СНС-а Биљана Пантић Пиља Фото: Танјуг/видео

БЕОГРАД: Народна посланица СНС-а Биљана Пантић Пиља позвала је данас потпредседницу С СП-а Маринику Тепић да одговори грађанима Србије на питања, како каже, о повезаности са припадницима криминалне групе Вељка Беливука и да ли по њиховим инструкцијама измишља афере које ставља на терет власти.

Пантић Пиља је на конференцији за новинаре испред седишта ССП-а поставила питање Мариники Тепић да ли је по инструкцијама Вељка Беливука и других сарадника "пребројавала кокошке у Моровићу", као и да ли је истина да се од новца нарко дилера покрећу једне дневне новине чији ће уредник бити Веселин Симоновић, садашњи уредник ТВ Нова С.

"Питам Маринику Тепић колико се пута видела са највећим нарко дилерима Флиповићем и Ђукановићем и о чему је разговарала са њима, да ли о исељавању новинара неистомишљеника", казала је Пантић Пиља.

С обзиром да је јуче председнику ССП-а Драгану Ђиласу био рођендан, Пантић Пиља је поставила питање Мариники Тепић шта му је купила за поклон и да ли је то уствари поклон од нарко дилера.

Такође, затражила је одговор на питање колико је Тепић зарадила од фирме Драгана Ђиласа "Мултиком" где има заснован радни однос и да ли се ти износи мере у стотинама хиљада евра.

"Нека Мариника Тепић одговори колико је њен газда Драган Ђилас, као власник Мултикома приходовао у периоду од 2004. до 2012. године када је био на власти и градоначелник Београда. Да ли је истина да је ојадио грађане Србије за 619 милиона евра", упитала је Пантић Пиља.

Подсећајући да је Мариника Тепић била покрајински министар, затражила је од ње одговор на питање колико је новца дала фубалском клубу "Динамо" из Панчева, наводећи да је "тобоже помагала спортске клубове и манифестације, а у ствари је финансирала нарко дилере".

Пантић Пиља је навела да уколико Тепић не одгововори на постављена питања грађанима Србије, позива је на дуел.

"Можда јој ја нисам битна, али је позивам јер су грађани Србије битни, битно је да чују шта има да каже и како ће одговорити на сва ова питања жена којој је газда Драган Ђилас", казала је Пантић Пиља.

Истиче да нема проблем да оде на дуел са Мариником Тепић на, како каже, тајкунске медије.

"Немам проблем да се сусретнем са њом на тајкунским медијима иако воде кампању како против председника државе Србије Александра Вучића, мојих колега, мене, против свих који кажу нешто против њих, иако имају двоструке аршине.", казала је Пантић Пиља

На питање шта ће бити са случајем "Јовањица", она је казала да државни органи раде свој посао и да неће да се меша у њихов рад.

"Сигурна сам да ће посао урадити како треба и наћи одговорне", навела је.

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести