Вучић: Каква кампања, нисам ја цртао мете вама, већ ви мени

ШАБАЦ: Председник Александар Вучић изјавио је данас да није знао за организацију скупова подршке њему у неколико градова, те замолио људе да се не окупљају, већ само да наставе да раде, јер, истиче, рад нико не може да победи.
 Vučić
Фото: Танјуг/видео

"Молим их да не организују те скупове. Бескрајно сам им захвалан, јер, иако ме нису питали, то показује да ти људи имају неку емоцију, а пре свега да су забринути за будућност своје земље", рекао је Вучић у Шапцу коментаришући скупове подршке њему.

"Молим их да то не раде више. Не могу они мени ништа. Не можете да победите нечији рад. Можете да цртате шта год хоћете, 100 снајпера да уперите, али рад не можете да победите", истакао је председник.

Вучић је рекао и да се насмеје на коментаре како се води кампања против његових политичких противника због цртања мета.

"Пише један стручњак, тајкун, представнику из ЕУ да ли зна у којој је земљи био и како се овде води хајка потив њих. А, ја кажем - само наставите. Нисам ја вама цртао мете, него ви мени. И ја кажем да је то с метама у реду, а они помињу хајку. То је та перверзна инверзија, којом се свакодневн служе", рекао је Вучић.

Поновио је молбу својим присталицама да не организују скупове, јер ће одговор на све дати грађани на изборима.

"А, та жеља која постоји код других да спречају слободу окупљања онима који другачије мисле... Тога смо се наслушали у претходном периоду", рекао је Вучић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести