Вучић: Поносан на резултате СНС, боримо се за интересе Србије

БЕОГРАД: Српска напредна странка данас обележава 13 година од оснивања, а председник СНС Александар Вучић поручио је да је поносан на резултате странке, која се, каже, бори за интересе Србије и грађана.
Predsednik SNS Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/video
Фото: Председник СНС Александар Вучић Фото: Танјуг/видео

"Са поносом се сећам дана када је странка основана, а посебно сам поносан на резултате које смо остварили током свих ових година", навео је Вучић на инстаграм налогу "avucic".

Како је навео, створена је најснажнија и најбоља политичка организација у савременој Србији, која ће морати да настави са унутрашњим променама како би се та снага сачувала.

"Та снага није произашла из наших победа, већ из чињенице да смо сваки пут после пада успели да устанемо и наставили да се боримо још јаче", поручио је Вучић.

Он је истакао да на поверење народа могу да рачунају само они који се боре за његове интересе и верује да ће СНС то у будућности наставити да чини.

"Срећан рођендан свим напредњацима! Моја порука за све вас је борба, борба, и опет борба и само борба! Нека живи Српска напредна странка! За Србију! Живела Србија!", написао је Вучић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести