Вучић: СНС ће још јаче да ради за грађане Србије

НОВИ САД: У Новом Саду завршен је састанак проширеног састава Извршног одбора СНС и страначких одбора из Војводине на коме је председник Србије и лидер странке Александар Вучић поручио да ће напредњаци пред грађане изаћи са конкретним резултатима свог рада, али и конкретним плановима за будућност, речено је Танјугу у СНС.
vucic youtube
Фото: Youtube Printscreen

Председник је на скупу који је трајао око два сата између осталог рекао да је СНС отворена странка за све поштене људе, а да су сви одбори дужни да позову чланство на састанке страначких организација као припрему пред предстојећи Конгрес странке као и да се тиме креће у припрему за кампању за предстојеће изборе.

"Оно на чему ћемо инсистирати је да сви грађани буду обавештени шта смо урадили, и у локалним заједницама, општинама, градовима и на нивоу државе", навео је Вучић.

Поред порука о раду странке, предстојећем Конгресу и изборима, председник је рекао да се Србија налази у изазовним временима, да многима смета то што данас Србија није слаба држава, што се не додворава никоме и љубоморно чува своју сувереност и независност.

Он је посебно истакао економске резултате и градњу и обнову инфраструктуре.

Поносан је, како је рекао, на постигнуто, и поручио да ће зато још јаче да раде за народ Србије.

"У СНС има места за све постене и вредне људе, треба да останемо отворена странка, странка која прима раширених руку људе у своје редове, у своју породицу", рекао је Вучић.

Он је истакао да никада не смеју ни да заличе на оне који су, како је навео, својом бахатошћу, лоповлуком уништили и разорили Србију.

"Они су фабрике закатанчили, а ми их отварамо широм Србије... Борићемо се за сваки нови пут, пругу, мост, болницу, дом здравља, школу, за ново повећање плата и пензија. Нико нам не може забранити да волимо и радимо за своју Србију", рекао је Вучић.

Скуп који је трајао око два одржан је у препуној дворани Спенса у присуству више хиљада људи који су аплаузом поздравили долазак Вучића.

На састанку су учестввоали и потпредседници и чланови Председништва странке, а одржан је без присуства новинара.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести