Вулин: Нисам био члан Г17, нити било које партије "жутог олоша"

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин одговорио министарки рударства и енергетике Зорани Михајловић, рекавши да је истина да није члан Српске напредне странке, али је истина и да никада није био члан ни Г17 плус, нити било које партије "жутог олоша".
vulin
Фото: MUP

Он је коментарисао наводе министарке Михајловић да је он лидер мале странке која заузима велико место у Влади Србије, саопштио је Покрет социјалиста.

„Који год члан Владе Србије да гласа за резолуцију по којој су Срби геноцидан народ, морао би да то објасни бирачима. Ја ћу бирачима Александра Вучића радо дати одговор зашто сам против санкција Русији, сигуран сам да ће и Зорана Михајловић на Председништву СНС-а објаснити зашто су Срби починили геноцид у Сребреници и зашто хитно морамо да постанемо део сукоба у Украјини и зашто је лековито да уведемо санкције Русији. Истина је да ја нисам члан Српске напредне странке, али је и истина да никада нисам био члан ни Г17 плус, нити било које партије жутог олоша", изјавио је министар унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести