Зеленовић опет лаже: Пљује Сандокана, а запослио му брата

Актуелни градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, недавно је још једном демонстрирао политику двоструких стандарда.
zelenovic
Фото: YoutubePrintscreen/ Televizija Šabac

Пошто се свесрдно месецима залагао за бојкот, а сада се спрема да ипак изађе на локалне изборе, Зеленовић је решио да прегази и сопствена упозорења грађанима Шапца, која је изрекао пре само неколико дана, преноси Србија Данас.

На конференцији за новинаре 4. фебруара Небојша Зеленовић хистерично је плашио грађане Шапца извесним Миланом Остојићем Сандоканом, који ће, како је тврдио, преузети град ако на изборима победе напредњаци.

Иако Српска напредна странка, још није објавила листу за предстојеће изборе, јер се то иначе ради по раписивању истих, Зеленовић је упорно тврдио да је Сандокан за Шапчане највећа опасност. Ипак, како сазнајемо, само два дана после тих тврдњи, за које нема ама баш никакве доказе, Зеленовић је у предузећу Слободна зона, чији је оснивач град, запослио, ни мање ни више него Сандокановог брата од стрица Јована Остојића.

Остаје отворено питање, зашто је још једном доказао да једно прича, друго ради, али и да ли је целу причу о некаквој опасности од Сандокана измислио само да би, иако је учествовао у кампањи бојкота, оправдао свој излазак на изборе. У сваком случају, покушај да напредњаке доведе у везу са Сандоканом није му успео.

Пре свега, јер Сандоканову фамилију не запошљавају напредњаци. Већ управо Небојша Зеленовић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести