Значајно Европско признање за енергетску безбедност Европе за Александра Ђурђева

Извршни директор за стратегију Транснафте Александар Ђурђев добио је данас престижно признање од Међународне асоцијације транспортера нафте, најугледније и референтне међународне организације у енергетској области, као знак уважавања његових значајних резултата и успеха које је постигао током свог вишегодишњег професионалног ангажмана.
a

Извршни директор ове организације Зилард  Седлар истакао је приликом доделе овог признања да је Ђурђев имао кључну улогу у унапређивању рада у области транспорта нафте и деривата нафте, затим унапређивању међународне енергетске сарадње, као и постизању енергетске безбедности на европском и ширем међународном плану.

Ђурђев је приликом примања овог признања захвалио Међународној асоцијацији транспортера нафте, као и њеним директору господину Зиларду, на привилегију да понесе једно овакво признање, истичући да га оно обавезује да настави са јачањем енергетских веза у домену енергетске безбедности између европских земаља.

Ђурђев је поручио да су Европа и свет пред озбиљним енергетским изазовима, али и да је Србија пример земље која води одговорну, самосталну и ефикасну енергетску политику и да ће тако остати и у будуће, захваљујући напорима и мудрости Александра Вучића, председника Р. Србије.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести