57. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР Кулминација током викенда

Протеклог викенда мала сала Спенса била је сва у знаку традиционалног 57. “Дневниковог” турнира у малом фудбалу.
2
Фото: Дневник/ Р. Хаџић

Мајстори “игре на петопарцу” у свим категоријама одушевили су публику, а резултати су, углавном, били очекивани. Како се турнир ближи кулминацији, очекујемо још боље утакмице, јер су у свим узрастима преостала да се одиграју још само полуфинала и финала, што значи да се круг екипа сузио само на оне - најбоље.

Познати су и најбољи стрелци у категорији сениора у досадашњем делу такмичења. Прво место тренутно деле Стефан Симић и Бошко Паповић из Скајоптика, Новак Попадић (Софекс) и Бранимир Ђурић (Аутогалант), који су постигли по шест погодака. Другопласирани су Стојан Пилиповић (Браћа Миловановић) и Никола Томић (Макс бет), који су по пет пута тресли мреже.

Свакако најзанимљивији дуел четвртфинала у конкуренцији сениора минулог викенда, представљао је дуел између екипа Цирих Бач и Младост из Бачког Јарка. Фудбалери Цириха славили су, после извођења пенала, резултатом 2:0, пошто је у предвиђеном времену сусрет окончан без погодака.

Подсећамо, полуфинала и финала у свим категоријама на програму су током предстојећег викенда. Публика ће моћи да ужива у мајсторству фудбалера на паркету, који ће јој се, сигурни смо, одужити добрим играма и атрактивним потезима.

А. М.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести