58. Дневников турнир: Ветерани завршавају, млади пристижу

Данас лопта на Дневниковом турниру у малом фудбалу креће са места где је стала пре 10 дана, када су сениори заокружили прво коло нокаут система.
1

Пред нама је, у малој Спенсовој дворани, 20 утакмица целодневног програма, у коме ће нам се представити и учесници у четири млађе старосне категорије (полетарци, петлићи, пионири и кадети). Такмичење ветерана по једноструком бод систему у групама завршиће утакмицама које су на програму данас и сутра, док најинтересантнији део такмичења, са сениорским екипама у главним улогама, започиње у послеподневним часовима сусретима шеснаестине финала. 

По осам сениорских утакмица у два дана јесу филтер за пролаз у круг 16 најбољих колектива на турниру, у конкуренцији 64 екипе које су такмичење започеле у 58. издању традиционалне Дневникове манифестације фудбалских мајсторија под кровом.  

До краја такмичења на Дневниковом турниру у малом фудбалу, преостало је још седам такмичарских дана: 4. и 5. јануар – 1/16 финала, 8. и 9. јануар – осмина финала, 13. јануар – четврт-финале, 14. јануар – полуфинале и 15. јануар – финале у свим старосним категоријама.

Све утакмице играју се у малој Спенсовој дворани. Улазнице за целодневни програм на турниру стају 200 динара. 

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести