МАЊЕ ОД МЕСЕЦ ДАНА ОСТАЛО ЈЕ ДО ПОЧЕТКА "ДНЕВНИКОВОГ" ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ: Радује велики одзив младих екипа

Почетком шездесетих година прошлог века, члан Вошине „златне генерације“ Тодор Веселиновић играо је у бечком Рапиду. У паузи аустријског првенства, у Новом Саду сретне легендарни Тоза свог клупског друга, голмана Лазара Васића, тада већ уредника "Дневникове" спортске рубрике и исприча му какав се то фудбал игра у Бечу, зими у дворани. И, "Дневников" турнир би рођен. Нешто мање од месец дана преостало је до његовог 59 издања. Пријаве за учешће по промотивним ценама су до 1. децембра.
Дневник
Фото: Dnevnik.rs

- Презадовољни смо темпом пријављивања – коментар је директора турнира Веселина Вилотијевића, који је с истомишљеницима пре две године реафирмисао "Дневниково" такмичење  „5+1“, после двогодишње паузе. – Нарочито нас радује велики број пријава у млађим категоријама. На њима је будућност традиције, чију ћемо шесту деценију трајања за годину дана обележити јединственом монографијом "Дневниковог" турнира. Први пут, у новом формату, имаћемо и такмичење у омладинској конкуренцији, што је поуздан знак како је искуство у минуле две године одјекнуло међу поштоваоцима дворанског фудбала. Да се разумемо, задржали смо сениорски „костур“ са 64 екипе, што значи да пријаве примамо до попуне тог броја, или до назначеног рока за пријављивање.

Такмичење на "Дневниковом" турниру почиње у суботу, 16. децембра, и трајаће до финалног разигравања у недељу, 14 јануара. Котизација за такмичења сениора и ветерана до 1. децембра износи 10.000, за остале категорије (омладинци, кадети, пионири, петлићи и полетарци) 8.000 динара. После 1. децембра уплате су дуплиране. Јавни жреб за све категорије планиран је за 13. децембар и биће преношен посредством Јутјуб канала „златног спонзора“, компаније Меркур икс тип. Пријаве се подносе у канцеларији турнира, у Булевару ослобођења 11, од 9 до 11 часова, или на мејл dnevnikovturnir@gmail.com.

Л. Бакмаз

Хотел „Фонтана“ генерални спонзор
Ехо "Дневниковог" турнира у малом фудбалу допире и до Врњачке Бање. Руководство престижног хотела „Фонтана“ препознало је значај и улогу догађаја у спортској породици Новог Сада и Србије целе и одлучило да буде ослонац те манифестације, у улози генералног спонзора турнира.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести