На реду су мечеви полуфинала Дневниковог турнира

Традиционални 55. “Дневников” турнир у малом фудбалу стигао је до самог краја, преостало је да се одиграју мечеви полуфинала у финала у свим конкуренцијама.
Ekipa Maks beta posle velike borbe uspela da savlada Junior SS
Фото: Дневник/Д. Иванић/Екипа Макс бета после велике борбе успела да савлада Јуниор СС

Јуче у четвртфиналним мечевима фаворити су оправдали очекивања, изненађења није било па ће у данашањим полуфиналним мечевима код сениора снаге одмерити: Лампоне Меридиана и Макс бет и Пет пријатеља и Хрубик ауто.

Сениорске дуеле четвртфинала отворили су прошлогодишњи шампион Лампоне Меридиана и Дукат фенси кафана. Лампоне је повео голом Поповића, а искључени Губеренић само што се вратио у игру повећао је предност на 2:0, а убрзу је ту предност повећао и из пенала. Прошлогодишњи шампиони су се тада заиграли и просто самлели ривала постигавши до краја сусрета туце погодака (12). Расположени у екипи победника били су поменути Губеренић, Вјештица и Целин који су постигли по три поготка. Добром игром Лампоне је наговестио да ће јуришати на одбрану титуле.

У дуелу Пет пријатеља и Јуниора водила се изјеначена борба, чак у првом полувремену није било погодака, додуше и једни и други имали су неколико прилика али су мреже мировале. У другом полувремену Пријатељи су се боље снашли и головима Росића из пенала и Летића повели са 2:0. Кавчић је поготком из пенала само успео да смањи резултат, а његови другови нису имали снаге за потпуни преокрет.

Макс бет је био убедљив у трећем сениорском сусрету у мечу са Паркинг сервисом . Већ после седам минута било је 3:0. Повели су фантастичним ударцем Дујковића, да би ту предност увећали Чичић и Медић. У другом полувремену видели смо још један гол, опет је стрелац био Чичић, овога пута из пенала и донео свом тиму пласман у данашње полуфинале.

Последњи сусрет у сезниорској конкуренцији обележила је велика драма. Сусрет је окончан  после пенала, меч је завршен са 3:3 а бољи са линије седам метара били с играчи Хрубик Волвоа. Сусрет је почео одлично за Волво, јер су головима Тополића и Ренића са пенала повели 2:0, али је Ренић следећи казнени ударац промашио и пропустио прилику за још већу предност. Панда је успела да смањи разлику поготком Митровића из слободног ударца. Тај погодак као да је дао крила играчима Панде па су поравнали резултат на 2:2 поготком Ивковића са пенала. Пред крај сусрета успели су и да поведу голом Милана Митровића за 3:2 и чинило се да већ имамо последњег полуфиналисту. Међутим, у последњим секундама сусрета играчи Панде направили су трећи корнер, а сигуран избођач био је Милић и о победнику су одлучивали ударци са седам метара. Са казнених удараца боље су се снашли играчи Хрубика.

Четвртфиналне утакмице “Дневниковог” турнира отворили су пионири. Прва утакмица била је доста ефикасна, постигнуто чак седам голова иако су млади играчи Тема трејда све време водили на крају је било веома неизвесно - 4:3. Трејдовци су повели голом Лакића да би Зекић из пенала изједначио. Веселиновић је поново довео Трејд у вођство, а предност је повисио Вукотић(3:1). Поготком Алексадра Раца из пенала Дуки је смањио резултат на 2:3, али у другом полувремену члан противничке екипе Давид Вукотић такође је искористио пенал и повисио предност. Другим поготком Раца из пенала Дуки само ублажио предност, а у полуфинале је отишао заслужема Тема трејд.


Најбољи остају најбољи

Прошле године у полуфиналу  традиционалном “Дневниковог турнира у малом фудбалу играли су: Лампоне Меридиан, Пет пријатеља, Бели двори и Јуниор СС, а  и ове године исти тимови су доминирали. У  завршницу надметања пласирали су се  опет:  Лампоне Меридиан, Пет пријатеља, Макс бет ( биши Бели двори),а једина нова екипа је Хрубик Ауто. Интересантно је да су у до четвртфинала догурали и играчи Јуниор СС –а .


Друга утакмица пионира није била ефикасна као уводна, али није била ништа мање занимљива. Дуел Конаме и Конекта добили су ови други са 2:0. Први погодак постигао је Поповић из пенала, да би на 2:0 повисио Радосавкић. Бољу игру Конект је могао да крунише и трећим погодком међутим овога пута Поповић није био сигуран са линије од седам метара. До краја меча промашио је још један седмерац, али на његову срећу и његове екипе то није утицало на резултат па је његов тим отишао даље.

У четвртфиналном дуелу кадета било је изузетно ефикасно. У дуелу КФЗ Бабић и Кафе Скудето видели смо чак осам погодака. Не само што смо видели осам погодака већ и добру утакмицу. Скудето је стално био у вођству, али су Бабићевци пристизали. Успели су да изједначе на 3:3, потом су  преокренули из пенала преко Солдата (4:3), а Петровић је постигао погодак за коначних 5:3 и пласман у наредну рунду. Треба напоменути да су на овој утакмици по два погодка постигли Данијел Солдат за Бабића (оба из пенала) и Лука Вуруна из Скудета.

Г. Ковач, С. Јаковљевић

Резултати

Пионири

Ауто сервис Дуки – Тема трејд   3:4

Конама(Бечеј) - ННЦ Конект       0:2

Кадети

КФЗ Бабић -  Кафе Скудето        5:3

Шангај - Бататранс    2:4 (1:1)

Сениори

Лампоне Мридиан  - Дукат фенси кафана    12:0

Пет пријатеља - Јуниор Ш 2:1

Макс бет - Паркинг сервис         4:0

РК Панда - Хрубик Волво   4:5 (3:3)

Полуфинале – среда, 10. јануар

15.30: Крем бар – Вин фарм (п)

16.05: Тема трејд - Конект (п)

16.40: Кафе Боник – Е гимназија (к)

17.15:  КФЗ Бабић  – Бататранс (к)

17.40:  Лампоне Меридиан  - Макс Бет

18.15: Пет пријатеља - Хрубик Волво (с) 

Финале – петак, 12. јануар

15.00: Меч за треће место (п)

15.35: Финале (п)

16.10: Меч за треће место (к)

16.45: Финале (к)

17.20: Меч за треће место (с)

17.55: Финале (с)

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести